Over Astrotelefoon

Als je behoefte hebt aan inzichten en antwoorden op levensvragen van dit moment, dan vind je bij Astrotelefoon een luisterend oor en wijze, helende woorden die je verder kunnen brengen op jouw levenspad.

Samen helder kijken naar emoties
Ieder van ons maakt in het leven situaties mee die emoties losmaken. Als die emoties je overvallen en je er zelfs door bevangen raakt, kan dit je zicht op de situatie vertroebelen. Je weet dan niet meer wat te doen en je hebt wat hulp en ondersteuning nodig van buitenaf om alles weer helder te krijgen voor jezelf.

Op deze momenten is een telefonisch consult bij Astrotelefoon.nl de juiste plek om je gevoelens te uiten en je verhaal te vertellen. De consulent kan je nét dat inzicht geven waar je zelf even niet bij kan. Je krijgt nét dat duwtje dat je nodig hebt.

Dat is immers wat onze medewerkers doen. Met hun heldere gaven en hun eigen unieke methodes kijken zij samen met jou naar je emoties en hoe je die kan aanpakken. Je krijgt de nodige ondersteuning zodat je weer op eigen benen kan gaan staan! Zo zet je weer een nieuwe stap op jouw levenspad.

Denk hierbij niet meteen aan radicale veranderingen of grote beslissingen. Gewoon een andere kijk op de situatie kan al helder begrip en een diepe opluchting geven. Je kan je bevrijden uit de emoties en gedachten die je in beslag namen.

In sommige periodes kan je behoefte hebben aan regelmatige ondersteuning. Je kan natuurlijk
zo vaak als je witl bellen met onze consulenten, maar soms is een meer gerichte en persoonlijke begeleiding effectiever. En dan is het ook mogelijk om via Astrotelefoon.nl de begeleiding te vinden die bij jou past. Verschillende consulenten hebben een eigen praktijk waar je terecht kan. Als je dat wil, kan je ook doorverwezen worden naar een voor jou geschikte praktijk of begeleiding.

Paranormale gewaarwording
Astrotelefoon.nl is er ook voor vragen op het vlak van paranormale gewaarwording. Steeds meer mensen worden zich bewust van energieën en waarnemingen waar ze voorheen geen weet van hadden. Het is natuurlijk fijn als je deze ervaringen kan delen met mensen die je begrijpen en je raad kunnen geven over hoe hiermee om te gaan. Er zijn tegenwoordig ook veel kinderen die de wereld anders zien dan de meesten van ons. Ze zien energieën om levende wezens heen, kunnen ziekten genezen, hebben heldere gaven (helder ziend, helder horend, helder wetend, helder voelend), hebben contact met spirits (geesten). En dan zijn er ook nog mensen die van zichzelf weten dat ze over deze gaven beschikken maar die ze, om wat voor reden dan ook, onderdrukken. Een gesprek met één van de consuelenten van Astrotelefoon kan het begin zijn van een nieuw leven waarin deze gaven erkenning krijgen en je er stap voor stap mee vertrouwd raakt.

Astrotelefoon.nl
Helder zien door samen helder te kijken!