Tara

Afwezig
Tara

Kennisgebieden

Hoi, ik ben Tara.

Ik maak gebruik van Tarot-, Lenormand- en Aiméekaarten omdat deze mijn heldervoelendheid het beste stimuleren. Voor elke situatie, elke vraag kies ik de geschikte kaarten waaruit ik de meeste informatie kan verkrijgen om jou te helpen.

Ik heb gekozen voor het ontwikkelen van mijn heldervoelendheid omdat ik hiermee de mensen echt kan helpen. Invoelen wat een ander voelt, wat de omgeving voelt, wat de partner voelt, geeft een diep inzicht in de situatie en reikt meestal het juiste antwoord aan.

Om tot antwoorden te komen luister ik eerst naar wat de ander te vertellen heeft en stem ik als het ware af op hem/haar zodat ik ook de onuitgesproken boodschappen ontvang. Tijdens ons gesprek maak ik gebruik van kaarten en runen om nog beter te horen en voelen wat bij de ander leeft.

Zo vind ik antwoorden op specifieke vragen en kan ik helpen om situaties, problemen en mogelijkheden duidelijker in te schatten.

Ik bied je ook een spiegel waarin je je mooiste zelf kan zien, het doel waarnaar je op weg bent.

Ik werk al een tiental jaar volgens deze methode en ben sinds het begin aanwezig op de Spirit4U website.

Ik heb ervaren dat deze manier van werken de beste resultaten geeft en mijn invoelen het beste ondersteunt. Meeleven en -voelen met jou is wat me tot inzichten brengt, inzichten die jou helpen om het beste levenspad te kiezen.

Bel me, samen komen we verder!

Kijk ook even naar www.bloggen.be/SpiritueelBewust, misschien vind je er een tekst die je aanspreekt!

Bel 0909-1447 € 0,90 p/m
Box 3725