Sylvia
offline
BOX
8088
Sylvia
 

Over Sylvia

Hallo, mooi mens.

Als intuïtief Coach help ik bij het oplossen van allerlei (levens)vragen, want helaas komt het in ons drukke bestaan regelmatig voor dat we even de weg kwijt zijn en niet meer weten wat te doen. Relaties staan tegenwoordig veel sneller onder druk en onze kinderen zijn vaak ook heel druk met huiswerk of hun sociale leven, waardoor ze het moeilijk hebben en u zich daar behoorlijk zorgen over kunt maken. Alle pijn en leed gaan niet voorbij als we ernaar kijken... Het gaat voorbij als we in balans leven, in vrede met onszelf en anderen om ons heen. De huidige maatschappij doet steeds meer een aanslag op flexibiliteit, creativiteit en tolerantie, dit kan moeilijk zijn en leiden tot een gevoel van “het even niet meer zien zitten”. lk bied u met veel liefde een luisterend oor. Ook bij het nemen van moeilijke emotionele, persoonlijke beslissingen kan het zijn dat u steun of goede raad nodig hebt, ik help u graag verder,

Toekomstvoorspelling doe ik niet, want het leven bestaat uit keuzes maken. Ik kan mij heel goed inleven in problemen van de mensen.  Via deze weg wil ik zoveel mogelijk mensen bereiken. Er zijn van die momenten dat je het echt even niet meer weet. Dat je met je handen in het haar zit en simpelweg wat advies nodig hebt, iemand om even mee te praten, om op die manier even anders naar de situatie te kunnen kijken en te mogen helen. Ik ben geen arts dus medische vragen, kan en mag ik ook niet beantwoorden.

Met behulp van de kaarten, die vaak verbluffende inzichten kunnen bieden, en een goed gesprek kan ik je wat op weg helpen en misschien komen we samen wel tot het antwoord waar je naar op zoek bent.

Waar je aandacht heengaat, volg je bewustzijn, en waar je licht opwerpt dat wordt zichtbaar. 

Ik wens U veel wijsheid kracht liefde toe.

Reviews