Samira

Afwezig
Samira

Kennisgebieden

Aura reading, Channelen, Contact met overledenen,

Mijn naam is Samira.

Ik heb al ruime jaren ervaring in het geven van consulten, en geboren met de gaven van heldervoelend- helderwetend en helderziendheid.
Mijn werkwijze is nuchter, integer en eenvoudig. Ik vraag u alleen om uw naam en leeftijd, en/of van de personen waar u de vraag over stelt. Ik heb geen volledige geboortedatum nodig. Ik krijg de informatie rechtstreeks door via mijn gids en maak geen gebruik van kaarten, pendels, kristallen, astrologie en dergelijke. Ik werk vraaggericht. Liefst zo specifiek mogelijk zodat ik een duidelijke richting heb. Wegens de privacy van u en derden, en om zo snel en effectief mogelijk te werken, geef ik geen algemene readings. Als ik u geen antwoord kan geven omdat ik er bijv. niks over doorkrijg, zal ik u dat ook altijd eerlijk zeggen. Wat ik u mag doorgeven is afhankelijk van wat mijn gids mij wilt vertellen. Ik ben slechts de boodschapper. Ik bepaal niet wat ik mag weten of doorkrijgen. Overigens kan het voor ieder medium verschillen wat deze wel of niet doorkrijgt. Indien een ander u beter kan helpen of meer geschikt is om u te woord te staan vanwege een betere dynamiek/klik, of wat dan ook, dan zal ik u vriendelijk doorverwijzen naar een collega.

Ik ben gespecialiseerd in vragen over;
Liefde, relaties, werk, familie, overledenen, spiritualiteit.

Ik leg niet altijd direct contact met overledenen. Vaak krijg ik de benodigde informatie over de betreffende overledene waar u de vraag over stelt, door via mijn gids. Overledenen komen niet op commando. Zij komen indien zij willen en mogen. U bent meestal net zo goed geholpen als het antwoord niet direct van hen komt. Overigens krijgen zij alles van u mee aan de andere kant, dus u hoeft niet bang te zijn dat ze ‘er niet zijn’.

m.b.t. spiritualiteit kan ik u begeleiden en ondersteunen in uw eigen spirituele ervaringen en de betekenissen ervan. Ik kan u ook goed antwoord geven m.b.t. vragen over reinigingen, energieën, spirituele wezens en/ of entiteiten etc.

Ik ben open, vriendelijk, eerlijk en meelevend. U bent welkom!

Bel 0909-1447 € 0,90 p/m
Box 3728