Roy

Afwezig
Roy Fotoreading

Kennisgebieden
Helaas niet dagelijks en wisselend online door andere werkzaamheden en wisselende tijden. 


Lieve jij,

Welkom op mijn profiel
Ik ben Roy en ik ben een hoog invoelend lichtwerker. Daarnaast ben ik een gecertificeerd spiritueel coach en daarnaast ben ik ook een gecertificeerd en deskundig gedrag en communicatie coach. Als spiritueel coach werk ik met mijn heldervoelend, horende, wetende en ziende gaven in combinatie met de kaarten. Ook ben ik zeer intuitief. Ik werk qua kaarten met de Lenormand en zigeuner kaarten voor voorspellingen, Aimee's symbool kaarten als extra ondersteuning in inzichten en wat je het beste kan doen in een bepaalde situatie of in de connectie met een bepaald persoon. En de Tarot voor een uitgebreide karakter analyse en gemoedstoestanden.

Wilt u spirituele inzichten of een kijkje in uw nabije toekomst?
Met behulp van mijn gaven, kaarten en gids contact kijk ik een stukje mee op uw pad, de eerst komende tijd uw eerstvolgende transformatie proces. Ik kan niet verder kijken dan de eerst komende tijd. Uw volledige toekomst staat nog niet volledig vast. Ik werk enkel met concrete vragen of thema's en u kunt met veel vragen bij mij terecht in veel verschillende onderwerpen. Hoe meer u doorvraagt, hoe dieper wij komen tot de kern en hoe meer details u krijgt.
Ik en mijn gids doen geen voorspellingen omtrent uw gezondheid, overlijden, uitspraken van rechters & zwangerschappen. Met deze twee laatste onderwerpen kunnen wij uiteraard wel zien hoe u het gaat ervaren en beleven en wat u mag verwachten van anderen.

Samen met mijn gaven, gids, de kaarten en de pendel kijken wij graag met u mee.
Wij geven u inzichten en antwoorden zoals ze er nu voor liggen. De kansen en mogelijkheden die er nu liggen gebaseerd vanuit voorbestemming, energieën van uzelf en anderen, bepaalde levenslessen en wat het hart en de intuïtie van uzelf en de ander zeggen, of wat het gezonde ego (angst en emotie) laten zien in gedrag.

Probeer het uit en laat u verrassen! Ik kan niet wachten om u te mogen ontmoeten.

Ik en mijn gids van hierboven vinden het allerbelangrijkste dat wij heel erg handelen vanuit onvoorwaardelijke liefde voor de mens en voor elkaar en respect vanuit beide kanten.
Wanneer u ons test zult u bij voorbaat al vage of niet kloppende antwoorden kunnen krijgen. Wij zijn hier niet om ons te bewijzen en het gaat niet om ons, maar volledig om u.
Ik werk zuiver vanuit het hart. Dit betekent dat ik soms misschien een ander antwoord geef dan u had verwacht of gehoopt. Weet dat ik dit enkel en puur alleen geef vanuit mijn mijn hart met de beste en meest oprechte bedoelingen om u verder te helpen, zonder enkele kwade intentie of om u bewust pijn te doen. Ik ben hier om u te helpen, advies te geven en te helen waar ik kan en dat lukt enkel door de waarheid door te geven en het niet mooier/slechter voor u te maken dan dat ik door mag krijgen voor u.

Soms mag er een overleden dierbare doorkomen. Deze komen niet op commando en komen zelf door met wat ze u willen mee geven.

U krijgt alvast een voorproefje van onze levensspreuken waar ik heel erg in geloof:

1) Handel altijd zoveel mogelijk vanuit je hart en onvoorwaardelijke liefde. Liefde voor elkaar, liefde voor de mens, liefde voor de situatie, Maar vooral ook niet geheel onbelangrijk: liefde voor jezelf! Eigenliefde.
2) Waar een wil is, is een weg!
3) Wat moeten we met concurrentie als blijkt dat iedereen uniek is.
4) Wat je creëert en aandacht geeft trek je naar je toe op je pad
5) Wat je uitstraalt heeft meteen effect op de ander en de situatie
6) Je krijgt terug wat je geeft.
7) Als je ergens vol in gelooft, ga er dan vol voor, dan krijg je het gedaan!

Bent u tevreden over het consult? Laat gerust een review achter. Die kan ik heel erg waarderen :)
Tot snel & warme spirituele groeten.

Roy

Bel 0909-1447 € 0,90 p/m
Box 8027