Renske

Afwezig
Renske

Kennisgebieden

Numeroloog, tarotist, Energetisch/holistisch therapeut.

Wil je inzicht krijgen in relaties of weten wanneer je welke beslissing het beste kan nemen? Dan zijn numerologie en Tarot een goed hulpmiddel om je daarin inzicht te geven. Wil je inzicht in verbetering van je lichamelijke gezondheid dan helpt een energetisch en holistisch consult daarbij.

Numerologie  helpt om inzicht te krijgen in jezelf en in relaties met anderen.  Numerologie berekent aan de hand van getallen het trillingsniveau waarin jij zit en welke eigenschappen daarbij horen, dit geeft je mogelijk inzicht in jezelf,  je gedrag maar ook over het verloop van bepaalde situaties of problemen in het dagelijks leven.

Zo kan ik onder andere aan de hand van je geboortedatum  je levensmissie berekenen, maar ook in welke trilling je dit jaar, maand of dag zit. Hiermee krijg je inzicht over je levensloop, maar kun je ook als richtlijn gebruiken bij het maken van bepaalde keuzes. Wanneer ik de geboortedatum van de ander heb kan ik jullie trillingsniveau berekenen en daarmee ook wat vertellen over jullie relatie en het verloop daarvan.

Tarot helpt voornamelijk bij het  inzichtelijk maken van situaties op het gebied van relaties en werk. De kaarten leggen bloot wat er op dat moment speelt. Daarnaast kunnen ze een advies of richtlijn geven, hoe je het beste met de situaties om kunt gaan of wat het toekomstverloop zal zijn.

Holistisch: Denken, voelen en je lichamelijke toestand zijn met elkaar verbonden. Dit zorgt ervoor dat lichamelijke klachten ook door het denken en je emoties kunnen worden veroorzaakt, zonder dat je dit doorhebt. 
Door mijn achtergrond als Energetisch therapeut kan ik op afstand voelen welke klachten op dat moment om aandacht vragen. Dit is mogelijk om op afstand te behandelen, maar het belangrijkste vind ik dat mensen INZICHT krijgen in hun klacht, zodat ze weten wat ze kunnen doen en daarmee de lichamelijke klacht vermindert.

Bel 0909-1447 € 0,90 p/m
Box 8071