Nathalie

Afwezig
Nathalie

Kennisgebieden

Mijn naam is Nathalie

Reiki Master, Tarot Mediator, Trance-Healer, Bach bloesem adviseuse, Aura & Chakra Healer- Reader, Art

~Voor raad, hulp en advies bij: Levensvragen, liefde & relaties, gezondheid, leven, sterven en dood.

In de stress? Vastgelopen in je werk, relaties?
Niet lekker in je vel?

Bel me dan voor een zodat we samen inzicht krijgen in jouw situatie, waardoor de omstandigheden zullen veranderen, en wat de volgende stap is die je kunt doen om weer grip te krijgen op je leven, werk & relaties.

Om tot een helder inzicht te komen raad ik je aan om er rustig de tijd voor te nemen. Een goed consult lukt nu eenmaal niet in een paar minuten..

Tijdens een reading kijken we samen naar jouw omstandigheden, we gaan samen in gesprek naar aanleiding van het beeld wat de kaarten geven van de situatie op dit moment. We zullen gaan kijken naar: Wat is je doel? Hoe voelt dit? Wat kom je tegen en Wat kan je doen?

Door mijn enorme levenservaring is geen vraag mij te gek. Ik sta je graag te woord.

... inzicht geeft uitzicht...

Over mijzelf:

Heel mijn leven ben ik al supergevoelig geweest, voelde alles van iedereen om me heen aan, maar was me daar totaal niet bewust van. Het enige wat ik wist dat ik creatief was en het spirituele me interesseerde. Nooit had ik het gevoel dat ik op de juiste plek was hier in deze maatschappij. Ik was onzeker en op zoek...(naar wat?) Door mijn onzekerheid kwam ik in bizarre relaties terecht en belandde in het keiharde straat leven met alle gevolgen van dien ,mijn eigenwaarde stond op nul... Totdat mijn zoon geboren werd, en die bleek ADHD te hebben. Ik wist me geen raad wist alleen dat ik iets moest doen om van deze ellende in mij af te komen.. en mijn kind te helpen. Naar een psychiater wilde ik absoluut niet...

En toen hoorde ik in 1999 over Reiki, dit boeide me gelijk en voor ik wist had ik mijn eerste graad Reiki. Dit was het begin van mijn spirituele ont-wikkeling. Dit was wat ik zocht. Reiki opende de deur. Ik wilde alles weten over Tarot, (2002) deed de opleiding tarot consultant. Sinds dien werk ik dagelijks met de kaarten voor mezelf en voor anderen. Heb mijn intuitie en healers talenten ont-wikkeld door verschillende opleidingen en cusussen te doen. Alles wat ik kon doen om mezelf en mijn zoon weer in balans te krijgen.Ik (her) ontdekte mijn Healers talenten, en kreeg mijn creativiteit weer terug. Ontdekte dat wonderen echt bestaan. Dat ik zelf de stuurman op mijn schip ben, mijn leven kan leiden zoals ik dat wil. Dat ik mag zijn wie ik ben. Dat het leven weer leuk kan zijn.

In 2004 begon ik mijn eigen praktijk.

http://equilibrium64.weebly.com/

Bel 0909-1447 € 0,90 p/m
Box 8059