Irén

Afwezig
Irén

Kennisgebieden

Aardstralen, Acupressuur, Acupunctuur,

Mijn naam is Irén.

Heldervoelend/wetend, tarotiste, chakranumerologe, psychosociaal/hypnotherapeut en natuurgeneeskundige. Ook droomanalyse behoort tot de mogelijkheden.

Door mijn opleidingen, levenservaring en ruim 30 jaar ervaring op het spirituele vlak, waaronder ca. 10 jaar ook telefonisch, ben ik in staat om het totaalplaatje van de mens te zien, namelijk lichaam, geest en ziel en de onderlinge verbanden die daarin bestaan. Een mens is niet alleen zijn lichaam.

Dit uitgangspunt maakt, dat blinde vlekken, die iedereen, niemand uitgezonderd, heeft in zijn of haar functioneren kunnen worden aangetipt en inzicht kan worden verkregen in het hoe en waarom er bepaalde obstakels steeds weer op uw pad komen en wat eventueel een nieuwe manier kan zijn om daarmee om te gaan. Een bekend gezegde dienaangaande luidt: “Inzicht zonder handeling brengt geen verandering”. Veranderingen op welk gebied dan ook zijn in het algemeen moeilijk voor iedereen. Hoe onprettig iets ook voelt, een mens is geneigd vast te houden aan het oude. Dat biedt echter vaak een schijnveiligheid en belemmert mensen in hun groei en vooruitgang.

Psychosociaal werk richt zich op alle zaken die zich kunnen voordoen in de interactie tussen personen, zowel privé als op het werk. Bijvoorbeeld het nu zeer actuele pesten op het werk.  Pestgedrag beperkt zich zeker niet tot alleen kinderen. Volwassenen hebben hier in toenemende mate mee te maken. Als voormalig personeelsfunctionaris/beleidsmedewerker en OR-lid  ben ik dit regelmatig, helaas ook persoonlijk , tegengekomen.  Helaas ook gemerkt, dat velen hier niet ongeschonden uitkomen. Dus is het zeer belangrijk erover te praten ipv  je erover te schamen. Het kan namelijk iedereen gebeuren, ook al ben je nog zo sterk.

Het is te gemakkelijk te adviseren, dat je bepaalde zaken moet loslaten, maar dat doet ieder op zijn eigen manier en eigen tijd. Maar ik denk, dat iedereen soms behoefte heeft aan een luisterend oor en een stukje begeleiding in moeilijke tijden. Ik wil dat graag voor u betekenen.

Lees meer:

Iets meer over de chakranumerologie. Dit is een spirituele vorm van numerologie, die gebaseerd is op de levensgebieden van de chakra’s. Uitstraling van de energie van de chakra’s vormt de welbekende aura, het energieveld rond een persoon.

Deze vorm van numerologie op basis van de geboortedatum heeft oneindig veel mogelijkheden, o.a. een karakterschets, belangrijke jaren in het leven, de levensles (karmische les), mogelijk lichamelijke aandachtspunten etc. etc. Er kan een vergelijking worden gemaakt tussen personen. Waarom kun je met de een wel goed door één deur en heb je met een ander problemen? Het kan ook behulpzaam zijn bij kinderen om te kijken welke vorm van opvoeding het beste aansluit bij zijn/haar beleving.

We leven in een hectische tijd. De meesten ervaren veel veranderingen in hun leven, niets is meer vanzelfsprekend. Verlies van relatie, werk, gezondheid etc. Alle “verlies” of dit nu is door een daadwerkelijk overlijden of andere vormen van verlies, het moet verwerkt worden. Je zou kunnen spreken van een rouwproces, waar je doorheen moet. Het zijn soms zaken die je overkomen en waar je geen invloed op hebt. Wel kun je invloed hebben op hoe je je voelt in dergelijke situaties door de manier waarop je er tegenaan kijkt en er mee omgaat.

In mijn consulten is het niet alleen mijn doel te proberen mensen te helpen, maar het ondersteunen van mensen in het zichzelf te helpen. M.a.w. er is uiteindelijk niemand die keuzes voor u kan maken, waar u zich op de langere termijn goed bij zult voelen. Wel kan ik het proces naar die keuzes begeleiden en daarin adviseren.

Bel 0909-1447 € 0,90 p/m
Box 3728