Foekje
offline
BOX
3624
Foekje
 

Over Foekje

Hallo ,

Ik ben Foekje, spirituele raadsvrouwtarotiste, helderwetend en heldervoelend. Daarnaast ben ik natuurgeneeskundig gezondheidsadviseur. Ik ben dus  breed opgeleid om je te helpen bij je vragen of problemen. Als levenscoach heb ik een luisterend oor en kunnen we in een gesprek je situatie helderder maken.

Graag leg ik daarbij de tarotkaarten voor je om je advies en inzicht te geven.  Tevens ben ik Master of Magnified Healing en Shamballa Master. Ik gebruik de pendel om een duidelijk ja- of nee antwoord te krijgen op een specifieke vraag.

Vraag naast een Tarot kaartlegging ook eens om een kaart voor je Levensdoel, of de Weg van je Ziel. Deze combinatie geeft een prachtig inzicht. Iedereen heeft een doel. Wanneer we daaraan werken, worden alle aspecten van ons leven geheeld. We voelen ons gelukkiger en gezonder, en zelfs onze financiële situatie verbetert erdoor. Wat is er belangrijker dan ons zielenheil, wat is er wezenlijker dan ons levensdoel?

Tijdens een consult stem ik mij innerlijk af op degene die contact met mij heeft gezocht. Er kunnen vragen gesteld worden over onafgesloten of onverwerkte situaties uit het verleden, problemen in het heden of over toekomstige verwachtingen. Tijdens het schudden van de kaarten of het pendelen krijg ik daarbij vanuit 'innerlijk weten' soms boodschappen door.

Regelmatig vertellen mensen me dat ze na een gesprek zich beter voelen, meer energie hebben of het weer zien zitten. Soms worden ook fysieke klachten weggenomen. De zuiverste antwoorden worden verkregen vanuit een houding van verantwoordelijkheid voor wat er in het leven gebeurt. 

Zowel met de Tarotkaarten  als de pendel  werk ik al 25 jaar.


Over mijzelf:
Toen ik 25 jaar geleden borstkanker kreeg, maakte ik een lange, moeilijke periode mee. Ik begreep dat het nodig was mijn levenspad op een andere manier te vervolgen. Nadat ik 12 jaar bankmanager was geweest, heb ik een 4-jarige opleiding voor Spiritueel Emotioneel Hulpverlener gevolgd.

Door jarenlange gezondheidsproblemen heb ik me ook verdiept in het thema 'Gezondheid'. In 2010 heb ik het diploma 'Natuurgeneeskundig Gezondheidsadviseur' behaald.

Ook ontdekte ik in deze jaren mijn schrijftalent. Mijn autobiografisch verhaal over mijn ziek zijn beschreef ik in mijn boek 'Regenbogen en Sterrenlicht'. Naast mijn zoektocht naar gezondheid schrijf ik hierin ook over de spirituele ervaringen die ik in deze periode had. Nadat mijn boek uitkwam, ben ik gevraagd om 5 jaar columns voor het blad ParaVisie te schrijven.

Reviews