Over Emily

Lieve mensen,

Graag wil ik mij voorstellen. Ik ben Emily, helderziend/heldervoelend/helderwetend medium. Ik werk onder andere met numerologie en ik heb diverse meditatie-cursussen en healing-technieken gevolgd.

Aan de hand van uw geboortedatum of de geboortedatum van de persoon waarover u iets wilt weten kan ik u veel vertellen over uw relaties, werk, gezondheid enz. Het liefst werk ik met een specifieke vraag. U krijgt duidelijkheid over uzelf en uw situatie en kunt weer op u Zelf-vertrouwen. U krijgt weer zicht op uw emoties, bent weer in harmonie met uzelf zodat u uw keuzes kunt maken vanuit het hart.

Ook voor dromen uitleg kunt u bij mij terecht.

Iedereen komt in z’n leven (innerlijke) problemen tegen, dat is onvermijdelijk. Je kunt echter op verschillende manieren met deze problemen omgaan. Meestal hebben we geleerd om onze problemen weg te drukken. Heb je hoofdpijn dan neem je een pijnstiller.Dat lost de achterliggende oorzaak van het probleem uiteraard niet op.
Integendeel het blijft opgeslagen in je systeem en werkt als een ruis, als een ballast in ons energiesysteem, totdat het ooit verwerkt en naar het licht, naar bewustzijn wordt gebracht.

Desgewenst kan ik een methode toepassen die uw problemen in het licht zet waardoor het donker, het onverwerkte, oplost. Dit heet transmuteren. Transmuteren werkt nog krachtiger dan transformeren. Transformeren brengt veranderingen aan in de bestaande werkelijkheid waar transmuteren deze werkelijkheid verandert, waardoor nieuwe mogelijkheden ontstaan. Klik hier voor meer informatie over Transmuteren.

Liefs, Emily

Reviews