Ariella

Afwezig
Ariella

Kennisgebieden

Dag prachtige stralende jij!

Welkom! Fijn dat je er bent.

Mijn naam is Ariella. Je kunt bij terecht met vragen over liefde, relaties, nieuwetijdskinderen, kinderen en adolescenten in het huidige onderwijs, bewustzijnsontwikkeling, werk en carrière, overleden geliefden, dromen uitleg, persoonlijkheidsontwikkeling, weinig is mij vreemd.

Mijn werkwijze is puur het intunen op jouw stem en frequentie. Ook via geschreven woorden en foto’s verhelder ik jouw vragen. Samen creëren wij een sacred space waarin jouw eigen wijsheid weer gaat stralen! Mijn doel is jouw weer te verbinden met je eigen innerlijk Kompas, zodat je je eigen antwoorden vindt en je weer verder kunt op eigen kracht.

Ik heb verschillende carrières gebouwd, als internationale wereldmuziek violiste, als wetenschappelijk onderzoeker aan de universiteit op het gebied van Filosofie en Interculturele genderstudies, als onderwijsvernieuwer in Europese context in democratisch onderwijs en als coach voor kinderen en adolescenten die hoogsensitief zijn, beelddenker en hoogbegaafd en vast dreigen te lopen in het onderwijs. Als violiste en onderwijsvernieuwer werk ik nu al meer dan 20 jaar. Mijn trainingen op het spirituele, energetische en bewustzijnsvlak doe ik al vanaf mijn 12e jaar, als een mooie passiebloem die overal doorheen slingert. Met veel dank aan mijn leraren, Mexicaanse grootmoeders, Cherokee leraren en Cheyenne, Hopi elders, mijn swamiji, de Dalai Lama, genezers van topniveau die mijn leven soms letterlijk gered hebben. Graag ben ik dienstbaar aan u om door te geven wat ik heb mogen ontvangen.

In Lakech: ik ben een andere jij.

Bel 0909-1447 € 0,90 p/m
Box 3734