Angela

Afwezig
Angela

Kennisgebieden

Mijn naam is Angela.

Ik ben een zeer ervaren helderwetend, heldevoelend en helderziend medium en paragnost. Ik help al vele jaren mensen op hun levenspad. Ik maak hierbij gebruik van mijn opleidingen, gidsen en diverse kaartenleggingen waaronder de Lenormandkaarten, Tarot en engelenkaarten. Ik kom uit een hele spirituele familie waarbij het
paranormale heel gewoon is, omdat vele familieleden paragnost of medium zijn. Ook ik heb vanaf kinds af aan al deze   gaven. Ik begeleid dan ook kinderen en volwassenen met het omgaan met paranormaliteit en hoogsensitiviteit. Ook kan ik helende energie op afstand naar u toesturen, waardoor u zich al snel weer rustiger en fijner gaat voelen.

Voor contact met overledenen kunt u ook bij mij terecht.

Bent u op zoek naar de juiste partner, meer financiën of meer levensgeluk? Hierbij kan ik u zeker helpen. Ik werk met de wet van de aantrekkingskracht ,de alwetendheid dat alles energie is, uw eigenwaarde en de bereidheid van ontvangen. Dit samen vormt de basis voor een gelukkig, liefdevol en gezond leven. Durf te ontvangen, je bent namelijk goud waard!

Bel 0909-1447 € 0,90 p/m
Box 3762